God fordøjelse for hesten med iFEED

giver en gladere og sundere hest

En hests yndlingsaktivitet er at spise. Hvis de fik valget, ville heste græsse det meste af dagen og natten med kun et par timers hvile.

Da ​​heste oprindeligt blev gjort tamme, forventede mennesker at heste skulle følge en "morgenmad, frokost og middag" tidsplan.

Det er fornuftigt for os at spise denne vej, men ikke vores heste. Heste har en lille mave og producerer syre 24/7. Faktisk producerer heste hver dag mellem 37 og 56 liter saltsyre.

Spyt hjælper med neutralisere alt det syre, men heste producerer kun spyt, når de tygger. Store kornmåltider efter timers faste kan overbelaste et hestens følsomme fordøjelsessystem og forårsage mavesår, kolik og et utal af andre fordøjelsesproblemer.

Et ordentligt foderprogram til din hest skal bestå af mange små portioner spredt gennem dag og nat. Ved at fodre på denne måde kan du hjælpe med at forhindre smertefulde, dyre og dødelige sygdomme som sår og kolik.
At fodre små portioner ofte kan også påvirke din hests adfærd. Heste er vanedyr, så en konsistent fodringsplan er vigtig for at undgå stress. Heste bliver stresset, hvis de ikke fodres på samme tid hver dag. Tegn på stress omfatter bidning i krybber og inventar, vævning og vandring i boksen.

IFEED efterligner græsning ved at tildele små mængder foder konsekvent gennem dagen og natten. Ved langsom fodring af små portioner sikrer du, at din hest producerer rigelig syre-neutraliserende spyt, fordøjer de næringsstoffer, den spiser og reducerer stress, der fører til uheldig adfærd, især omkring fodringstider.