Sådan virker iFEED

Giv din hest foder på en naturlig måde

IFEED efterligner din hests naturlige græsningsadfærd ved automatisk at levere foder i mange små portioner i løbet af hver dag og nat.

Små portioner ofte - det er et simpelt koncept, som generelt accepteres af førende dyrlæger og heste-ernæringseksperter, som den rigtige måde, at fodre heste på.

I en perfekt verden ville du give din hest mange små håndfulde foder til din hest hele døgnet, både dag og nat.

Med iFEED kan du gøre det for din hest: at give den dusinvis, eller endda hundredvis af små portioner hver dag og nat efter en tidsplan, du bestemmer.
Den videnskabelige forklaring på, hvorfor små portioner er det bedste til heste:

Heste har en lille mave og producerer syre konstant. Spyt hjælper med at neutralisere syren og hjælper den følsomme foring der er i hesten mave, og som beskytter den mod syren. Heste producerer kun spyt, når de tygger. Fodring med store kraftfodermåltider, efterfulgt af faste i mange timer overbelaster derfor deres følsomme fordøjelsessystem og vil før eller siden forårsage fordøjelsesproblemer for din hest.
    
Ved at levere hyppige små portioner til din hest, vil du næsten eliminere mavesår, reducere risikoen for kolik betydeligt og reducere stress i din hest. Reduceret stress fører til rolige fodringstider og kan medvirke til at udrydde krybbebidning, vævning, vandring og spark på inventar og vægge, samt mange andre negative adfærdsmønstre.

Sådan virker iFEED og installation - iFEED video

Sådan virker iFEED - kort introduktions video (engelsk tale)Sådan virker iFEED - kort introduktions video (engelsk tale)Installation af iFEED -Installation er let. 

Denne video går igennem opsætningen af en iFEED startpakke fra start til slut (engelsk tale)Installation af iFEED -Installation er let.

Denne video går igennem opsætningen af en iFEED startpakke fra start til slut (engelsk tale)

iFEED - detaljer

iFEED udvendig montering med plasttragtiFEED udvendig montering med plasttragtAutomatisk foderdispenser kan monteres indenfor eller uden for båsen.

Anvendes til knækket, formalet, hel korn eller piller maks. 6mm tykke og 2 cm lange.

Dimensioner: 53cm x 25cm x 18cm

Kapacitet: 10,5 liter

Patenteret blokeringsfri aktivator, der tildeler foderet.


FEED udvendig montering med plasttragt
lavt placeret for nemmere opfyldningFEED udvendig montering med plasttragt
lavt placeret for nemmere opfyldning
Alle iFEED-dispensere kan fodre samtidigt og individuelt.

Foder din hest fra 1 til 720 portioner i en 24-timers periode

Indstil individuelle fodermængde for hver hest

Komplet kontrol af, hvor ofte og hvor meget din hest spiser

Hesten æder langsomt og ofte, så maven og spytkirtlerne fordøjer og absorberer foderet ordentligt


iFEED motor med portions-indstillingiFEED motor med portions-indstillingVæsentlig reduktion i risikoen for kolik og mavesår - Mindre stress og aktivitet under fodringstider - Op til 30% besparelser i foder

Mere fleksibilitet for ejeren
iFEED udvendig montering med plasttragtiFEED udvendig montering med plasttragtiFEED udvendig montering med krybbe med skrå slidskeiFEED udvendig montering med krybbe med skrå slidske