iFEED - den automatiske slow feeder til heste


Spar penge, Spar foder, Spar tid.

Mange af vore kunder sparer regelmæssigt 30% i foderomkostninger, når de begynder at fodre med iFEED.

Fodring af din hest mange med mange små måltider vil give en betydelig forbedret ernæringsmæssig optagelse af foderet, og lige så vigtigt vil det bidrage til at holde insulinniveauet i balance.

Dette vil medføre, at du skal fodre din hest mindre, mens du stadig opretholder en sund kropstilstand for hesten.

Optimeret næringsoptagelse betyder også mindre gødning, hvilket betyder mindre arbejdskraft til håndtering af det.

Heste trives med rutiner. God foderforvaltning er vigtig for deres overordnede sundhed, fysisk og mentalte tilstand. Den automatiske iFEED slow feeder sparer dig tid og giver dig ro i sindet ved at fodre din hest til tiden hver gang.

Giv foder så naturligt som muligt

Heste er designet til græsning. Med iFEED kan de også gøre det i hesteboksen.

I naturen vil heste græsse 18-20 timer om dagen og vil aldrig have fuld mave eller tom mave.

Som græsdyr producerer hestens mave konstant syre (i modsætning til mennesker der kun producerer syre, når maden lander i maven).

Spyt er syre neutraliserende, og heste producerer kun spyt, når de tygger. At fodre mange små portioner igennem hele dagen og natten hjælper med at forhindre for store mængder syre i maven, som kan forårsage sår og andre fordøjelsesproblemer.

IFEED giver dig mulighed for at fodre snesevis eller endda hundredvis af små portioner for hver 24-timers periode. Dette efterligner græsning og forbedrer hestenes sundhed. Vi anbefaler at starte med 10-12 fodringer pr. dag. IFEED bryder hver fodring i små portioner leveret med 30 sekunders intervaller for yderligere at øge tyggetiden og beskytte dit hestes fordøjelses system.
Forebyg istedet for at behandle

Der er alt for mange heste som får kolik, og 80% eller mere af præstationsheste har mavesår, men det behøver ikke at være sådan.

Kolik er næst efter alderdom, den største dødsårsag hos heste. Måden vi fodrer vores heste i øjeblikket er den største enkelt bidragyder til de helseproblemer, hestene lider af i dag. Kolik og mavesår findes sjældent hos heste, der fodres rigtigt.

Desværre er vi blevet vant til at helbrede i stedet for at forbygge disse medicinske tilstande. For at behandle mavesår bruger mange hestejere 6.000,- DKK eller mere hver måned på medicin, der kun er en midlertidig behandling.

Hos iFEED tror vi på forebyggelse og løsning af den underliggende årsag til sundhedsproblemer, ikke kun behandling af symptomer.

I vores 20 års erfaring har iFEED bevist, at fodring af heste med flere små måltider hele dagen og natten næsten eliminerer mavesår og reducerer risikoen for kolik kraftigt. Korrekt fordøjelsessundhed betyder lavere dyrlægeregninger, hesten kommer sig hurtigere fra skader, reducerer stress og giver bedre præstationer.

IFEED er sikkert for heste i alle faser af livet.